Crosley Cruiser Deluxe

Crosley Cruiser Deluxe: Eindelijk! Retrokleuren, retro geluid!

Een echte vintage platenspeler. Zo mogen we de Crosley Cruiser Deluxe wel omschrijven. De platenspeler heeft een koffer als omhulsel, zodat deze ook draagbaar wordt. De Cruiser Deluxe ziet er luxe uit. De prijs van 90 euro valt ook wel mee, maar je moet er geen technologisch hoogstandje voor verwachten.

Eerlijk is eerlijk: deze speler koop je vooral voor de looks. Je kunt de speler kopen in verschillende kleuren, waaronder rood en turquoise. De geluidskwaliteit is niet erg goed, zeg gerust matig, maar je kunt er wel een plaatje voor de lol op draaien. Dat kan op bijvoorbeeld 33, 45 of 78 toeren en ook bluetooth is een optie.

Geschiedenis van de Cruiser Deluxe

De Cruiser Deluxe is ontwikkeld naar aanleiding van de feedback op de Crosley Cruiser. Er was vraag naar een speler die iets meer kan en wat meer luxe aanvoelt dan de gewone Cruiser. Of dat echt is gelukt, is een tweede. Het is vooral een aanpassing aan de uitstraling, niet voor de geluidskwaliteit, en daar wijzen wij je graag op.

Als merk kennen we Crosley van de vintage radio’s van vroeger. In de jaren ‘90 legde het merk zich ook toe op platenspelers, met deze serie tot gevolg.

Wie zal de Crosley Cruiser Deluxe kopen?

De Crosley Cruiser Deluxe is prima voor een beginner. De speler is gemakkelijk te bedienen met knoppen die voor zich spelen. Wil je ook een blikvanger voor in de woonkamer, dan is deze speler zeker iets wat de tongen los zal maken.

Specificaties

  • Riemaandrijving;
  • Platen spelen op 33, 45 en 78 toeren;
  • Afmeting: 120x360x270 (HxBxD);
  • Bluetooth-aansluiting;
  • Inclusief naald en voorversterker;
  • Vervaardigd uit hout;
  • Twee jaar fabrieksgarantie;
  • Aanpasbare Pitch Control;
  • RCA-tulpuitgang.

Bekijk de verschillende modellen:

Crosley Cruiser Deluxe Platenspeler Tweed B-Stock

Crosley Cruiser Deluxe Platenspeler Tweed B-Stock
B-Stock platenspelers zijn nieuwe spelers maar zijn teruggestuurd naar de merken. Daarom kunnen we deze niet tegen een nieuwprijs verkopen maar wel tegen een...
€98,95
Bekijken

Crosley Cruiser Deluxe Platenspeler Met Bluetooth - Teal

Crosley Cruiser Deluxe Platenspeler Met Bluetooth - Teal
Crosley Cruiser Deluxe in de kleur Teal. - Platenspeler in de kleur Teal - Bluetooth - Pitch control - 3 snelheden: 33 1/3, 45, and 78 RPM records - Stereo...
€98,95
Bekijken

Crosley Cruiser Deluxe Platenspeler Met Bluetooth - Struisvogel

Crosley Cruiser Deluxe Platenspeler Met Bluetooth - Struisvogel
Deze vintage platenspeler staat niet alleen prachtig uw woonkamer maar speelt uw muziek ook perfect af. Deze platenspeler is overal mee naar toe te nemen en ...
€98,95
Bekijken