Crosley Keepsake

Crosley Keepsake: Van vintage naar nu met USB

Daar zit je dan, met al je vinylplaatjes van vroeger. Mooi he? Wat nu als je die ook eens zou kunnen digitaliseren? Dat kan met de Crosley Keepsake: Keepsake betekent in het Engels namelijk herinnering. De Crosley Keepsake is een USB-speler, waarmee het opnemen van je lp’s een stuk eenvoudiger wordt.

Kijken we naar het design van de Keepsake, dan springt deze meteen in het oog op een aangename manier. De speler zit in een keurig houten koffertje en het heeft de look en feel van een vintage speler. Technisch kunnen we deze speler op het eerste zicht wel wat complimenten geven. Alles wat je nodig hebt, zit erin.

Geschiedenis van de Keepsake

De Crosley Keepsake is de grote broer van de Crosley Cruiser. Ongeveer dezelfde functies zijn in gedachten gehouden, maar dan in een nog stevigere uitvoering en gemaakt van prima materiaal. Helaas zijn sommige problemen van de Cruiser ook meegekomen naar de Keepsake.

Crosley kennen we als fabrikant van de vintage radio’s van vroeger. Pas in de jaren ‘90 begon het merk ook met vinylspelers. Nu in 2019 het vinylplaatje weer helemaal terug is, lijkt deze fabrikant een behoorlijke slag te kunnen slaan.

Wie zal de Crosley Keepsake kopen?

Of een Crosley Keepsake kopen een goede beslissing is, hangt af van wat je ermee wilt doen. Je kunt de Keepsake meenemen naar elke plek, omdat het zo slim en goed is gebouwd. Dankzij het koffertje is het behoorlijk draagbaar. Het is een leuke aanvulling als decor in de woonkamer, en je kunt er handig je platen mee digitaliseren. De echte diehard blijft wel weg van de Keepsake, want de speler heeft last van het Crosley-syndroom: een slechte naald die je platen nogal wat schade kan toebrengen.

Specificaties

  • Afmetingen: 178x432x279 (HxBxD);
  • Beschikbaar in verschillende kleuren en patronen;
  • Platen zijn te digitaliseren en af te spelen via USB;
  • 45 toeren;
  • Komt met ingebouwde speakers;
  • Let op: geen bluetooth of Wi-Fi;
  • 1 RCA-tulp-uitgang;
  • Instelbare armhoogte.

Bestel m’ online

Crosley Keepsake Platenspeler - Rood/Crème - B-Stock

Crosley Keepsake Platenspeler - Rood/Crème - B-Stock
Prachtige muziek moet voor altijd bewaard blijven. Maar goed dat er de Keepsake USB-draaitafel is! Een draaitafel met drie snelheden in een vintage-geïnspire...
€159,95
Bekijken