Algemene voorwaarden

Dit zijn de voorwaarden voor de site Crosleyplatenspeler.nl.

Geschreven op 4 juni 2019. Eerlijk en helder.

  • Gebruiken = akkoord. Gebruik je deze site? Dan ga je direct akkoord met deze voorwaarden. Ga je niet akkoord? Doei.
  • Permanent bèta. Deze voorwaarden kunnen veranderen. Als je dat echt wat boeit, bekijk dan iedere keer éérst deze voorwaarden. Dat wordt niet rondgemaild of rondbazuint of in een memo ter informatie kenbaar gemaakt. Nee dat doet niemand, wij ook niet. Gedoe.
  • Crosley platenspelers zijn eigenlijk stom. Deze site is bedoeld voor het aan de man / vrouw brengen van platenspelers, versterkers, platen en alles daarom heen. Daarvoor tappen we in op de manie rondom Crosley platenspelers. Wij vinden het namelijk een ondermaats product. Het heeft een kek design, ja, maar that’s it. Dus. Onze insteek? We proberen je om het licht te laten zien én een beter geluid te waarderen. Maar koop je toch liever die Crosley? Soit, dan graag via ons linkje.
  • Wij zijn commercieel. Wij zijn namelijk affiliate-boeren / online cowboys. Als wij jou verleiden om via ons linkje iets te kopen / doen, dan krijgen wij daar geld voor. Hoe dat werkt? Veel van die webshops zijn vaak net een IKEA-magazijn: kolommetjes met producten en feitjes. Maar geen *marketing bullshit alert* beleving. Dat betekent: je wilt iets lezen en zien (ruiken en voelen), zodat je een bepaald gevoel krijgt. Liever nog: voorkeur. Dat bieden wij. De originele insteek die aanspreekt. Het uitzoeken van hoe het nou echt zit. Omdat wij ook gewoon consumentjes zijn. We geven je daarom de mitsen en maren.
  • Niet aansprakelijk voor onjuiste informatie. We proberen een retegoede site te maken. En we zijn voornemens om je echt goed te informeren. Maar we zijn menselijk. Fouten gebeuren, ook stomme. En wij zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen daarvan. Nope, sir. We zijn voor de informatie namelijk afhankelijk van anderen. Check dus altijd wat je leest. Net als je Facebook.
  • Wij zijn tussenpersonen. Wanneer je doorklikt naar een shop of site en je neemt dáár een dienst of product af, dan ga je dáár met dat bedrijf een overeenkomst aan. Niet met ons hier. Dáár, hunnie. Wij verwijzen je daarom graag voor alle problemen door. Ohja, nog zoiets. Wij zijn dus ook echt! niet! – herhaal NIET – verantwoordelijk voor de inhoud van de sites waar we naar toe linken.
  • Optin mails only. Ja en soms passen we wel eens de site aan. Daar gaan we geen mailtjes over rond sturen natuurlijk, tenzij het mooi groot nieuws is. Maar dan doen we dat alleen als we jouw goedkeuren hebben: opt-in. En dan proberen we je te laten klikken of iets te laten kopen. Heel ondoorzichtig, kan dus alleen met echte goede content en scherpe aanbiedingen.
  • Gebruik op eigen risico. Dit is een normale WordPress site met wat handige veelgebruikte plugins maar zonder high tech gedoe. Gebeurt er iets met jouw pc / mobiel / tablet / modem / draaiorgel als gevolg van het gebruik van deze site? Dan ligt het niet aan onze site. Wij doen Koen doet er alles aan (Check die https? Netflare? Koen wat nog meer?) om je een veilige surfervaring (yech) te bieden.
  • Deze mooie teksten en prachtig design alsmede intellectuele eigendommen zijn… van ons. Afblijven. Niet kopiëren of verspreiden, ja? Ook niet in een PowerPoint presentatie. Bel ons eerst maar eens even over die doekoe. Oh, nou ja, okée, je mag wel deze informatie afdrukken voor persoonlijk gebruik. En voor je moeder of broertje, maar dan houdt het wel op, capiche?
  • Nederlands recht is van toepassing op deze site. Voor die Belgen die dit lezen… check altijd ff of die shops ook naar België verzenden en hoe zij die regels geregeld hebben. We kiezen goeie shops uit (denken we) en altijd binnen de EU. Als je nou heel erg dankbaar bent voor onze diensten, stuur dan vooral gerust een kratje Black Albert (<3 Struise) naar het hoge noorden, wordt zeer gewaardeerd.

Thomas Lapperre

Crosleyplatenspeler.nl

Licentie dingen

Turntable Icon door Paomedia, uitgebracht onder de Creative Commons (Attribution 3.0 Unported)